Karro♥

Hemma igen!♥

Publicerad 2012-02-18 12:57:46 i Livet Licksom♥,

Hejhej. Idag vaknade vi vid 9 typ vi skulle till tåget vid fem i halv 10, för vi skulle hem. Linn skulle åka och bada, så då passade jag på att följa med henne. Gillar inte att åka tåg själv hellr. Jag har inte gjort så mke jag och min lillebror har städat mitt rum. Duktigt! Mitt rum såg förfärligt ut retaresakt. Hah, men nu ser det rätt ok ut. Ikväll blir det att mysa framför Melodifestivalen säkert, men vill se Gladiatorerna älskar det programmet! /karro.

image description
I Julias gästrum ;P

Jag då ;P


Den bilden på mig blev liten för jag redigerade den i Picknick(stavning) ;P

Skillingaryd♥

Publicerad 2012-02-17 10:37:17 i Livet Licksom♥,

HalloHallo. IDAG åker jag och Linn till Skillingaryyyd! Kommer bli grymt kul! Sitter och lyssnar på Glee. Och snart kommer Linn för vi skulle typ va innan. Så jag kanske bloggar på tåget, om jag får låna Linns mobil. höhö ;) /karro.


Hanaslöv :)

Publicerad 2012-02-17 00:14:25 i Livet Licksom♥,

TjaTja. Idag har jag ju varit med Wilma, vi har tagit kort, varit på datorn, lekt med Elvira m.m vid 6 följde jag med Wilma, Carl & hennes pappa till Hanaslöv för att åka skidor, Haha det var skit kul för vi shufflade i liften. Och Wilma hade en såå mke tur, hon var nära på att ramla i liften minns 10 ggr men hon klara sig. Haha.. Imon blire att åka tåg till Skillingaryd med Linn för att träffa Julia! Ska bli jätte kul. /karro.

Wilma Sundler!♥

Publicerad 2012-02-16 11:58:30 i Livet Licksom♥,

Heyhey! Idag vaknade jag vid 11, ååh är så himla arg fortfarande för att min dumma laddare är hos Melanie. Kunde inte ladda den på hela natten!! Men över till idag, idag då ska jag vara med Wilma vi ska ta kort sääkert. Så det kommer bli kul! Skriver mer sen! Puss&Kram / karro.








Lite bilder på söta Wilma :)

Grymt rolig dag (:

Publicerad 2012-02-15 23:20:45 i Livet Licksom♥,

HalloHallo. Idag har det varit en Skit rolig dag. Först var jag då hos Melanie för vi sov ju över, i morse lekte jag bara med deras 3 hundar. Naww, vad dom är söta! Sen så stack vi till skolansparkering för att träffa dom som har sportlovsveckan, så vi skulle åka och bada i Växjö. Sen åkte vi och badade då, det var AS roligt Hahahaha. Jätte kul verkligen, typ vid 5 åkte vi hem och sen vid 6 skulle jag till Växjö igen & gå på musikal. Det var kuuligt. Men aah, sen har jag bara hämtat mina saker hos Melanie, och vet ni vad jag glömde min sketaaans laddare där! Fick värsta rycket när jag märkte det. Men som tur var kan jag ladda den i datan ;P Men iaf, nyss satte jag på Bad teacher (stavning) ville se den för när vi var på hotellrummet på tvn så vare olika reklamer från olika filmer man kunde köpa från tvn då, så då ville jag att mamma skulle köpa den men nae fick inte men nu har jag iaf laddat ner den! Yeeeah. Har typ sjukt mke blogglust. Meen iaf, Lovet är snart slut. Justeja, alla som vill veta så ska jag & Linnzan åka till Juliiaa i Skillingaryd på Fredag!! Jippiiee :) Men imorgon händer det inte så mke! Nu ska jag sluta babbla om allt möjligt. Men jag bloggar mer senare om jag har lust! Hare gött /Karro.



Bad i Växjö :)

Publicerad 2012-02-15 11:22:29 i Livet Licksom♥,

Hellu. Har ju sovit över med Melanie och igår tittade vi på en film som Vanessa hudgens va med i Inte high school musical utan Beastly Den var skit bra! Vi somnade typ vid 12 elr ngt, och vaknade vid ca 10. Och nu så sitter vi här och ska snart äta frukost sen drar vi till ICA för att köpa lite fika till Melanie för vi ska ju åka och bada. Kan inte skriva´´¨+ Haha alltso öäå kopierade dom bokts¨verna nu hehehehe! |Karro.

Tävling att vinna en systemkamera!♥

Publicerad 2012-02-14 19:27:18 i Tävlingar♥,

Hej. Är med i en tävling hos Fokis.se där man kan vinna en systemkamera. Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att med hjälp av bilder beskriva ett absoluta favoritäventyr! Det kan vara en resa som ni har upplevt i verkligheten, eller ett drömäventyr som ni vill uppleva i framtiden. Jag tänkte visa bilder på det jag vill uppleva i framtiden!


Flyga till ett varmt land te.x Spanien, Kroatien, Mallorca m.m med någon kompis / pojkvän.

Bo på ett bra hotell i närheten av havet.

Simma med delfiner.

Snorkla i havet.

Gå vid vattnet vid solnedgång & med glass i handen.

Äta glass med stora lass.

Åka vattenskoter.

Äta på en resturang vid vattnet.

Bada i havet.

Bli ganska brun.

Det var lite det jag vill att min favoritäventyr ska vara hehe! Bilderna är tagna av google & bloggar kanske inte så bra men aja :P

Ruuligt.

Publicerad 2012-02-13 23:11:58 i Livet Licksom♥,

Hejj. Litet inlägg här! Har inget att göra, chattar med lite folk o så. Imorgon blir det att vara melanie som jag säkert skrev innan :P
Tar säkert kort dåe med! / karro



- Superduper HELG!

Publicerad 2012-02-13 21:24:07 i Livet Licksom♥,

Lördag :

Var i Hanaslöv jue!
Söndag :

Va vid kyrkan på morgonen sen vid 1 stack vi till Jkpg ( A6 ) och tittade runt där lite, köpte 2 par öronhänge. Sen stack vi till Ikea och fikade en mega god bulle! Sen åkte vi till Scandic hotell för vi skulle övernatta där. Vi var i hotellrummet i ngn timme eller så, vid 7-8 åkte vi till en chilitai resturang som var jätte gooood! Sen åkte vi tillbaka till hotellet och sov då haha!
Söndag : Kunde typ inte sova, vaknade typ hela tiden både på natten o på morgonen. Men somnade som tur var och vaknade vid halv nio då vi gick ner och åt frukost! Gud var mycket det fanns och välja på. Jag tog Smothie,melon,knäckebröd,lite bananchips! Hehe. Men vid 12 åkte vi till bowlinghallen och bowlade till klockan ett, fick ner en strike! Kom två av alla ;D stolt! Men efter det åkte vi till Monkey town och lekte där till klockan halv 4 & åt där och så. Efter det åkte vi till preem för vi skulle tvätta bilen, kulligt! Sen skulle vi hämta Albin på Ikea , så gjorde vi det och sen åkte vi hem. Har verkligen varit skit kul. Imon blir det att vara med Melanie, så blir det kanske sova över till Onsdagen med då vi ska åka till Hanaslöv! :D
/Karro.

- Hanaslöv.

Publicerad 2012-02-11 19:06:20 i Livet Licksom♥,

Hej. Idag var jag i Hanaslöv med Anna! Det var jätte kul, när vi skulle äta där så frågade vi ''Eva'' ( en som jobbar där & är annas lärare) om vi kunde få lite salt( på pommes fritsen då) men då kom Anna tillbaka med en tallrik, jag ba WHATA! så hon sa '' men hon gav mig denna hahahha'' vi fick typ skrattanfall! Hahahahaaa, men snart blire att titta på Melodifestivalen! Ulrik Munther är ju med måste kolla!! Kommer lite bilder sen hanaslöv, men göre sen! Juste, imon åker jag till Jönköping och övernattar där! Kommer blogga på Alvas ipad eller ngt då! Så får ni se hur vårat hotellrum såg ut :) /karro ( kungen )


- Dagens.

Publicerad 2012-02-10 18:05:26 i Dagens♥,

....Frisyr : Utsläppt.
....Smink : Inget.
....Outfit : Shorts-Ullared / Tights - Ullared / Linne - H&M / Skjorta - H&M.
....Roliga : Linn & Melanie.
....Mat : Frukost - Macka & Mjölk / Lunch - äckligvegetariskköttbulle, ris / Kvällsmat - Kyckling & makaroner.
....Favorit låt : One thing - 1D
....Plats : Hemma, skola & kyrkan.
....Händelse : Skola, Linn & melanie, tonår.
....Sötast : Linn & melanie.
....Blogg : Http://kajsaelv.devote.se .
....Artist : 1D.
....Kompis : MELANIE & LINN.
....Gosiga : Nellie.

- Dagens.

Publicerad 2012-02-09 19:08:15 i Dagens♥,

....Frisyr : Utsläppt.
....Smink : Mascara.
....Outfit : Shorts-Ullared / Tights - Ullared / Linne - H&M / Skjorta - H&M.
....Roliga : Gitarr.
....Mat : Frukost - Macka & Mjölk / Lunch - Potatis, gurka & ngn vegetarisk biff / Kvällsmat - Kyckling m Jordnötsmör.
....Favorit låt : Jar of hearts - Christina Perri.
....Plats : Hemma, skola & kyrkan.
....Händelse : Skola, Gitarr & Chilla.
....Sötast : Wilmuus.
....Blogg : Tinkerbella.
....Artist : Taio Cruz.
....Kompis : MELANIE.
....Gosiga : Svea.
/Karro ( Prinsen enligt EMELIE )



- Funny day(Not)

Publicerad 2012-02-07 21:27:44 i Livet Licksom♥,

Hey. idag i skolan vare inte alls kul! Min mobil är typ paaajj! Och ska lämna in den på lagning, så kan inte spela Fastball2 :'( Men iaf, vi hade ju ishockey idag! Men det var inte alls kul, sämst lag & fick skoskav.. USCH! Sen har jag tränat och bara chillat.. /karro.

- Min dag.

Publicerad 2012-02-06 16:08:36 i Livet Licksom♥,

Hejj. Idag i skolan var det ganska kul, hehe! Men nu gör jag ingetting men klockan 6 sticker jag till Uv, kommer bli svinkallt(ska vara ute) USCH! /karro.


- Min outfit.

Publicerad 2012-02-06 15:52:45 i Livet Licksom♥,


Tröja - Ullared
Byxor - Cubus
Sjal - H&M
Strumpor - Ehm vet ej
Frisyr - Vanligt, nersläppt :)
Smink - Inget.
Lite bilder på min nya hårfärg ↓
Innan.

NU.

- Min dag + Min nya hårfärg!

Publicerad 2012-02-05 21:51:50 i Livet Licksom♥,

TjabbaTjenaHallå Jag Säger Så! Dagen började med att jag tränade fotboll i Moheda, grymt jobbigt men kul. Har färgat håret idag med. Kommer resultat längre ner! Klockan 4 bärde det av till kyrkan för att vi skulle sjunga med gospelkören, jag skulle sjunga solo! Fy sjutton vad jag var nervös med det var jag inte innnan ;S Men jag skakade och visste inte vad jag skulle göra men jag sjöng. Och jag fick höra av några som sa att det lät bra så det var ju bra! Men denna veckan är väl vanlig förutom vi har spanskaprov på Torsdag men det är lätt. Imon blir det skola, Uv kanske vara med någon. Nu ska jag sluta babbla och skynda mig med detta inlägget :) / karro.


Dålig bild ( jag vet ) kommer bättre imorgon!

- Lila.

Publicerad 2012-02-04 21:38:41 i Livet Licksom♥,

Hallojsan! Skaffat ny design, kanske lite för Lila men haha! Inte jätte nöjd med den men ska fixa så att jag får en bättre snart. Har denna bara tills jag får en ny ;) /karro.


- Bra dag.

Publicerad 2012-02-04 17:40:14 i Livet Licksom♥,

Hello. Dagen började med ett möte i mistelås, dom bjöd på pizza och vi hade allmänt roligt. Andra halvan av dagen har spenderats framför datorn/the sims ( har fått små tvillingar ). Mamma kom nyss hem från ullared jag fick Skidjacka,Termobyxor(stavning), 2 par vantar, termosockar, sminkborttagning, tröja, skor, hårfärg ( ska färga håret ) & en mössa. Nöjd blev jag! Imon blir det att färga håret mörk brunt puuuhh, är nervös för att se hur det blir.. :P Snart ska vi laga tacos sen blir det mys framför MELODIFESTIVALEN ( den är i Växjö ) Realy close! //karro.

Ps. Kommer bilder på det jag köpte senare ;)

Melanie & Tonår!

Publicerad 2012-02-03 17:41:09 i Livet Licksom♥,

Hallou! Nu är jag med Melanie följde med henne hem idag ;P Men skolan var ganska CHILL! Höhö, men iaf fick skrattanfall i skolan idag och Melanie började gråta av skratt HAH! Ni vill inte veta vad vi skrattade åt. Men klockan 7 ska vi till Tonår då blire film! :) /karro

Dagen :)

Publicerad 2012-02-01 21:39:27 i Livet Licksom♥,

Hallu! Idag var jag då i skolan, ganska ruuligt! Emelie hängde med mig hem sen och vi har ätit,tagit kort, flätat hår & lekt med min lillasyrra. Vid ca 6 stack vi till Växjö med Matilda, för att gå på musikal jue! Det var roligt oxå! Mamma har köpt nya skidglasögon till mig för jag ska ju till Vemdalen på påsklovet och då behövde jag det, sen kommer jag säkert åka massvis i Hestra & Hanaslöv. Älskar att åka skidor!! / karro.


Suddig bild! Men Emelies outfit :) ( Du kan ta vilka bilder du vill Emelie )

Jag dåe :P

Haha, Emelie halsbandet ;P

Flätorna jag gjorde på Emelie

Haha, Halsbandet

Min outfit.
Pöströjan - lager 157
Sjal - Ullared
Jeansshorts - Ullared
Tights - Ullared
Skor - skopunkten

ELVIRA :D

Diggar denna bild :)


Mina nya skidglasögon :D






Slutar med denna fina bild på söta Emelie ;)

Om

Min profilbild

Chacha! Jag heter då Karolina Börjesjö och är 13 år men fyller 14 år den 14 Juli. Mina intressen är musikal & Fotboll. I denna bloggen får ni läsa om mitt liv & massa annat! pusspuss♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela